fbpx
Logo Insurme

Advies nodig?

Advies over de juiste verzekering of hypotheek nodig? Dan ben je bij financieel adviseur Insurme op het juiste adres!

Wij helpen je hier graag bij. Bij ons kun je terecht voor een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies.

Plan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen?

Onafhankelijk verzekering advies Drachten

Verzekeringsadviseur

Wanneer je wilt voorkomen dat je veel kosten moet maken wanneer je om wat voor reden dan ook schade lijdt, sluit je een verzekering af.  Verzekeringsadviseur Insurme helpt bedrijven en particulieren bij het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Door middel van onze expertise op het gebied van verzekeringsadvies dekken wij iedere vorm van risico met een gepaste verzekering. Daarnaast zorgen wij dat je de beste verzekeringen voor de beste prijs zult afsluiten.

Insurme ontzorgt jou van A-Z in het afsluiten van de meest gunstige verzekeringen. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke klanten. 

Plan vandaag nog een adviesgesprek in voor meer informatie.

Hypotheek advies

Sta je op het punt om een huis te kopen of wil je de hypotheek herfinancieren voor een verbouwing? Dan is het verstandig om een hypotheekadvies aan te vragen.

Als ervaren hypotheek adviseur brengen wij de mogelijkheden voor jou in kaart. Hierdoor weet je gelijk wat jouw maximale hypotheek is, welke hypotheekverstrekker de laagste hypotheekrente aanbiedt en wat voor soort hypotheek het beste bij jouw situatie past. 

Vraag vandaag nog een hypotheek adviesgesprek aan met een van onze hypotheek adviseurs en ontdek de mogelijkheden voor de aankoop van jouw (nieuwe) droomhuis of verbouwing.

onafhankelijke verzekeringsadviseur

Vrijblijvend advies

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.