fbpx
Logo Insurme

Assurantiekantoor in Drachten? Dit doet jouw regionale assurantiekantoor voor je!

Assurantiekantoor in Drachten? Dit doet jouw regionale assurantiekantoor voor je!

Insurme.nl is een assurantiekantoor in Drachten. Je vindt ons online maar natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar. Maar wat is een assurantiekantoor eigenlijk? En wat doet jouw assurantietussenpersoon of assurantieadviseur voor je? We vertellen je graag meer over het mooie werk van Insurme.nl! 

 

Wat betekent assurantie? 

Assurantie is een ander woord voor verzekering. Een assurantiekantoor, assurantietussenpersoon of adviseur geeft je professioneel advies over verzekeringen. Je adviseur weet alles over de verschillende verzekeringen die er zijn en waar je die het beste kan afsluiten. Een assurantiekantoor is eigenlijk jouw vaste baken in het soms wat overweldigende landschap van verzekeringen. Je kan je inmiddels voor bijna alles wel verzekeren dus advies over een passende verzekering is zeker aan te raden. Dat advies krijg je van insurme.nl, jouw assurantiekantoor in Drachten. 

 

Een assurantiekantoor heeft meerwaarde 

Een assurantieadviseur of assurantiekantoor biedt op een aantal vlakken meerwaarde voor jouw als verzekeringnemer. 

Allereerst zoekt jouw assurantieadviseur alles voor je uit. Welke verzekeringen zijn verstandig? Wat past bij je wensen en wat staat er in de kleine lettertjes van de verzekeraar? Maar je adviseur zorgt ook dat je niet over- of onderverzekerd bent en heeft vaak goede contacten met verschillende verzekeraars. Daarnaast probeert jouw assurantiekantoor in Drachten altijd een concurrerende prijs te bieden voor je verzekeringspremie. 

Natuurlijk helpen wij, insurme.nl, je met het afsluiten van je verzekering maar ook tijdens de looptijd zijn we er voor je en zorgen we dat de dekking van je verzekering optimaal blijft. 

 

Wil je iets aanpassen aan je verzekering? Dat kan bijvoorbeeld als je een fietsverzekering hebt en overstapt op een e-bike. Dan laat je dat simpelweg weten aan je insurme.nl of jouw assurantiekantoor in Drachten en zorgen wij dat alles geregeld wordt. 

 

Schade? Ook dan zijn we er voor je 

Je hoopt natuurlijk dat het niet nodig is, maar soms moet je gebruik maken van je schadeverzekering. Bijvoorbeeld wanneer je een aanrijding hebt gehad met je auto. Je assurantietussenpersoon is een ervaren specialist op het gebied van alle verzekeringen en kan je dus ook adviseren bij schade aan je auto. Is het bijvoorbeeld verstandig om je schade te claimen of kan je beter je schadevrije jaren behouden? Insurme.nl adviseert je graag. 

 

Uiteraard zorgt jouw regionale assurantiekantoor ervoor dat je op de hoogte bent van eventuele wijzigingen. Soms verandert de premie of wordt er een wet aangepast, dit hoor je dan meteen. Alles wat van invloed is op jouw verzekeringen, daar zijn wij, jouw assurantiekantoor, van op de hoogte. 

 

Uitsluiting voorkomen 

Vrijwel niemand doet het bewust maar soms worden mensen uitgesloten van een verzekering omdat ze, bewust of onbewust, een fout hebben begaan. Jouw assurantiekantoor weet op welke gronden verzekeraars overgaan tot uitsluiting en zal dit altijd willen voorkomen. 

 

Persoonlijk en regionaal assurantiekantoor in Drachten

Insurme.nl is een regionaal assurantiekantoor uit Drachten. Dit betekent dat we ons in de regio thuis voelen. Uiteraard is onze blik is open en we werken met landelijke partners. Toch is onze regionale kennis altijd relevant. Wij weten wat hier speelt. We kennen de markt, omgeving en weten feilloos de weg te vinden naar een passende verzekering. 

 

Is een assurantiekantoor niet duur? 

Het korte antwoord is nee, zeker niet! Wanneer jezelf op zoek moet naar de beste online deal, kan het soms zelfs voorkomen dat je assurantiekantoor goedkoper is. Daarnaast voorkom je met insurme.nl bijvoorbeeld ook oververzekering en betaal je dus minder premie. 

Tevens is er een stukje service en persoonlijk contact, wat in deze tijd eigenlijk onbetaalbaar is. 

Jouw assurantiekantoor in Drachten is dus niet duurder en kan je juist helpen besparen. Zowel in tijd als in geld! 

 

Wie is insurme.nl? 

Insurme.nl is jouw assurantiekantoor in Drachten. We werken graag online maar ook persoonlijk staan we voor je klaar. We zijn er voor alle soorten verzekeringen; van een autoverzekering tot een verzekering voor je e-bike maar ook voor zakelijke verzekeringen kun je bij ons terecht. Zoals een zakelijke rechtsbijstandverzekering, inventarisverzekering, milieuschadeverzekering of een verzuimverzekering. En wanneer je veel online werkt dan is een cybercrime verzekering natuurlijk onmisbaar. 

 

Wij staan voor persoonlijk contact en vinden onze uitdagingen in de lokale markt. Wij zijn graag overal van op de hoogte en delen onze kennis waar mogelijk. 

Ben je op zoek naar een hypotheek in Drachten? Ook dan staan we voor je klaar met advies over hypotheken. En natuurlijk sluit je daarna meteen je hypotheek met ons af. 

Wij zijn insurme.nl, voor verzekeringen en hypotheken! 

 

Mogen we iets voor je betekenen? Neem direct contact op met insurme.nl via 085-3038339 of info@insurme.nl

Lees ook: