fbpx
Logo Insurme

Contact opnemen

Hulp nodig bij het kiezen voor de juiste verzekering of hypotheek? Neem dan vandaag nog contact op met de financiële dienstverlener Insurme in Drachten.

Bij ons financieel adviesbureau in Drachten kun je terecht voor een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken.

Wij adviseren altijd over de best passende producten bij jouw situatie. Zo is alles goed geregeld, betaal je nooit te veel en ben je goed beschermd tegen onverwachte risico’s.

Contact ons

Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Financiële dienstverlener Drachten

Insurme is een financieel adviesbureau gevestigd in Drachten. Als onafhankelijke financiële dienstverlener zitten wij niet aan bepaalde contracten met banken, verwerkingsmaatschappijen of hypotheekverstrekkers vast.  Hierdoor kunnen wij een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken verlenen.

Door middel van een adviesgesprek kijken we gezamenlijk naar de huidige situatie, de kansen en de risico’s. Hierdoor weten we precies welke verzekering of hypotheek het beste bij jouw situatie, voorkeuren en budget past.

Onze expertise

Verzekeringsadvies

Insurme zorgt voor een verzekering die bij jou past. Met onze jarenlange ervaring, kennis en deskundigheid helpen we jou aan een verzekering dat naadloos aansluit op jouw wensen.  Wij laten je nooit teveel betalen voor je verzekeringen, want ze zijn al duur genoeg! Zo vergelijken wij verzekeringen, doen voor jou een verzekeringscheck en helpen wij je met het afsluiten van nieuwe verzekeringen tegen de beste voorwaarden. 

Hypotheekadvies

Ben je van plan om een nieuwe huis te kopen? Of wil je advies over het oversluiten van een hypotheek? Insurme helpt jou in het vinden van de hypotheek die bij jou past. Ongeacht of je een starter, doorstromer, oversluiter, ondernemer of bijna met pensioen bent.

Contacteer ons

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.