fbpx

Bespaar tot 25% op jouw klus!

Via onderstaand formulier kun je je klus naar ons toesturen. We zullen vervolgens contact met je opnemen om deze klus te voltooien.

In samenwerking met Insurme B.V. zorgen wij dat je een nieuw verzekeringspakket krijgt voor een voordelige prijs. Sluit je het pakket af? Dan krijg je tot 25% korting op je klus!

Sietse
Insurme is een zeer prettig kantoor om mee te werken.

Ze denken met je mee, staan altijd voor je klaar en ze hebben simpelweg een gezellig team. Voor mij is het de perfecte plek om mijn particuliere én zakelijke verzekeringen onder te brengen.

Sietse Venema

Ondernemer

Over Insurme en Jaap's installaties

Wij zijn er voor jou! Vanuit Friesland staan we voor je klaar en zorgen wij er voor dat jou klus wordt afgerond door een vakman. Daarnaast helpen we je met het verkrijgen van het ideale verzekeringspakket die het beste bij jou situatie past.

Met onze jarenlange ervaring, kennis en deskundigheid helpen we jou maar al te graag. Woon je bij ons in de regio? Dan profiteer je van het gemak dat we snel langs kunnen komen voor een afspraak. Woon je iets verder? Geen probleem, wij werken door heel Nederland!

Waarom Jaap's Installaties?

Dit is waarom onze klanten ons aanraden:

Echt vakmanschap

Wij weten waar we mee bezig zijn. Wij hebben jarenlang ervaring binnen het vak.

Goede communicatie

Goede communicatie maakt het makkelijker voor u, maar ook voor ons.

100% tevreden

Wij zorgen altijd voor 100% tevredenheid bij de oplevering.

Meld je klus aan