fbpx
Logo Insurme

Over Insurme

Bij ons financieel advieskantoor in Drachten vertellen wij jou graag meer over verzekeringen en hypotheken. Of het nou voor je persoonlijke situatie is of voor je bedrijf, Insurme is er voor jou!

Heb je een schade, of wil je ons persoonlijk spreken? Neem dan gerust contact met ons op.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn 'Dé financiële dienstverlener'

Dé financiële dienstverlener

Wij zijn een financieel advieskantoor gevestigd in Drachten te Friesland. En ja, wij spreken ook zeker Fries! Woon je bij ons in de regio? Dan profiteer je van het gemak dat we snel langs kunnen komen voor een afspraak.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor individuen en bedrijven buiten onze regio. Wij zijn werkzaam door heel Nederland.

Kies je voor advieskantoor Insurme? Dan kies je voor:

Wat doen wij?

Meer over onze diensten

Waar helpen wij je mee?

Verzekeringen 

Insurme is er voor jou! Vanuit Friesland staan we voor je klaar en zorgen wij voor de verzekering die het beste bij jou past. Met onze jarenlange ervaring, kennis en deskundigheid helpen we jou maar al te graag. Wij laten je nooit teveel betalen voor je verzekeringen, want ze zijn al duur genoeg! Zo vergelijken wij verzekeringen, doen voor jou een verzekeringscheck en helpen wij je met het afsluiten van nieuwe verzekeringen tegen de beste voorwaarden. 

Bij Insurme kun je terecht voor al je verzekeringsvragen. In alles wat we doen proef je onze passie voor het vak. Ons kantoor kent een no-nonsens mentaliteit. We zijn eerlijk, zeggen waar het op staat en maken graag de tijd voor je. Persoonlijke aandacht, daar houden wij van. 

Hypotheken 

Ga jij je eerste huis kopen? Of zoek je advies voor het oversluiten van een hypotheek? Dan zit je bij Insurme goed. Bij ons is iedereen welkom. Het maakt niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter, ondernemer of (bijna) pensionado bent. Samen kijken wij met jou welke hypotheek het beste bij jou past

Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Het gaat tenslotte om veel geld en jouw thuis. 

DIRECT REGELEN

Kom met ons in contact

Onafhankelijk advies

Wij zijn een volledig onafhankelijk assurantiekantoor met oog voor de klant. Wij geven advies op basis van jouw behoeftes. Krijg meteen vrijblijvend advies.

Vrijblijvende kennismaking

Weet je nog niet precies of we de juiste match zijn? Plan nu een vrijblijvende kennismaking met ons in om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

We staan voor je klaar

Wij staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag 9:00-17:00.